BUY THIS DOMAIN: job.kiev.ua, mail to owner.
закрити






працевлаштування, тимчасова робота, вакансії в компаніях Запоріжжя, пошук работи, работа вакансії резюме в Україні, Робота у Запоріжжі
Запоріжський сервер працевлаштування в Україні пропонує Вам базу даних вакансій і резюме у Запоріжжі і за його межами. Зручний сервіс підбору персонала і пошуку роботи. Знайти собі роботу чи кваліфіковані кадри зможе кожен бажаючий. Вы прямо зараз можете додати своє резюме або вакансію.
Розміщення вакансії або резюме на сайті безкоштовне. Ми не обмежуємо наших користувачів за кількістю опублікованих оголошень. Щасти вам! Велике прохання не дублювати повторно Ваше оголошення!

Новости сайта

1 апреля 2013 Мы открылись в тестовом режиме! Новый проект от JOB.kiev.ua. Доска бесплатных объявлений GetBuy.
Рады сообщить, в тестовом режиме запущен новый сервис. GetBuy — поможет Вам, выгодно купить и оптимально продать! подробнее »

26 февраля 2013 JOB.kiev.ua выступил инициатором двух проектов трудоустройства. При поддержке портала по трудоустройству Работа в Киеве, были реализованы два проекта Репетиторы в Украине и Единая база частных массажистов, массажных салонов и школ массажа. подробнее »

15 нових вакансій

     

    15 нових резюме

      Тренинги и семинари



      BUY THIS DOMAIN: job.kiev.ua, mail to owner.

      ^ Вверх